Penge og finans

Køb en bil nu og betal senere

Et køb nu, betal det senere plan er en god mulighed. Dette lån kommer dog med risici. Selvom køb nu, betal det senere planer er normalt rentefrie, kan der være flere risici end fordele. Før du tilmelder dig en sådan plan, skal du overveje din evne og økonomiske ressourcer til at tilbagebetale lånet. Du bør også overveje din evne til at betale lånet tilbage.

En medunderskriver er en person, der kan hjælpe dig med at blive godkendt til et lån. Mens medunderskriveren deler ansvaret for lånet, er de også ansvarlige for eventuelle misligholdelser. Din kreditrapport vil blive negativt påvirket, hvis du går glip af betalinger. Du kan spare penge ved at investere i en udbetaling. Denne type lån har mange fordele ud over dets bekvemmelighed.

Du kan muligvis ikke finansiere et køretøj hos traditionelle forhandlere, hvis du har dårlig kredit. Du har muligvis kun en mulighed: et køb her, betal her parti. Denne type finansiering kan være nødvendig, hvis du er en lavindkomstkunde med dårlig kredithistorie klik her. Det er bedst at kigge efter andre muligheder, hvis dette er tilfældet. Dette kan hjælpe dig med at forbedre din kredit score. Denne metode kan have overraskende fordele.

Køb nu, betal senere planer er en god mulighed, hvis du ikke har nok kontanter til at købe hele bilen. Køb nu, betal senere planer tilbyder lavere renter end kreditkort og påvirker ikke din kredit score. Hvis du har flere penge, kan kyndige forbrugere vælge denne mulighed. Husk, at planer som “køb nu og betal senere” kan være risikable.

Bekvemmeligheden ved at købe her og betale her finansiering er en af dens største fordele. Du behøver ikke at gå til forhandleren så ofte som med traditionelle finansieringsselskaber. Det er nemt at finansiere din bil hjemmefra, og du kan få den bil, du ønsker, til de laveste månedlige betalinger. Disse betalinger vil opbygge din kredit på lang sigt. Selvom det kan være en smart beslutning for nogle, bør andre styre uden om dem.

Du bliver nødt til at fremlægge dokumentation såsom indkomst og bopæl for en køb-nu, betal-senere forhandler. Selvom du ikke får din kredit kontrolleret, skal du sandsynligvis foretage en forskudsbetaling for at undgå at blive nægtet. Disse biler er ofte ældre og mindre værdifulde. I 2018 var en køb-nu, pay-late forhandler i gennemsnit $ 700 for et brugt køretøj med en forskudsbetaling på $ 950.

Overvej at købe nu og betale senere, hvis du er på markedet for at købe en ny bil. Denne finansieringsmulighed giver dig mulighed for at betale lavere månedlige betalinger, og nogle gange endda cash back. Du kan muligvis finansiere din bil i flere år med særlige finansieringsmuligheder, der tilbydes af nogle virksomheder. Før du underskriver lånevilkårene, skal du sørge for at forhøre dig om sådanne tilbud. Accepter ikke et tilbud, der er begrænset til din kredit historie, hvis du ikke har svarene skrevet.