Finans og Penge

Amerikanske fagforeninger – Bloomberg

Fagforeningerne har alt, hvad der afhænger af en simpel usandhed: Fagforeninger er for arbejdstagere, derfor er fagforeningsreformen imod arbejdstagerne. I modsætning hertil, mens fagforeningsvalg er designet til at sikre lige valgret for medlemmer og producere resultater, der afspejler den legendariske “folkets vilje,” valg afholdt af for-profit selskaber er ofte designet til at favorisere eksisterende ledelse og give større stemmeret til visse aktionærer frem for andre. Med hensyn til HB194, skulle man tro, det var vælte kvinders stemmeret eller noget, den måde Demokraterne taler om det. Som Demokrater arbejde for at placere Ohio’s republikanske-støttede valg lov på hold gennem en folkeafstemning, er de hævder, at foranstaltningen er beslægtet med meningsmåling skatter, bedstefar klausuler og andre fodnoter fra USA’s Jim Crow fortid.

Husk, da vi fortalte dig, hvordan fagforeningerne vil sige noget for at holde fast i deres magt? Senatet Bill 5 vil genoprette nogle af denne magt til Ohio skatteydere. Tredje Base Politics læsere kan vide, at jeg for nylig forlod en webudvikling position på The Ohio State University til at påtage sig rollen som kommunikationsdirektør i den nye Columbus kontor Media Trackers. Reuters rapporterede 11. maj, at Waymo og Californien-baserede Cruise har ansøgt om tilladelser, der er nødvendige for at begynde at opkræve betaling for forlystelser og levering ved hjælp af autonome køretøjer i San Francisco med henvisning til statslige dokumenter. Du kan få en kopi af din kredit rapport, som du har ret til adgang til det, og du kan begynde at arbejde på at forbedre din score. Hvis din score anses for at være “Very Poor”, kan du stadig få godkendt i nogle tilfælde, men du kan have til at betale et depositum eller acceptere et lån med meget høje renter.

De betaler meget mindre for deres sundhedspleje, og de fleste har garanteret pensioner, som arbejdstagere i den private sektor kun drømmer om. I første omgang er du nødt til at tale med din eksisterende långiver og spørge, om hvor meget du er nødt til at betale sig. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at vente flere uger, før du kan modtage et svar fra bankerne. For det, kalder de lovforslaget “vælgerundertrykkelse” og nu henvise til det som en Jim Crow lov, fordi tre uger er bare ikke tid nok til at stemme eller noget. At hvad aviserne fra Ohio’s tre største byer fandt ud af, når kiggede forbi retorik, og fokuserede på de faktiske omstændigheder. Hvad sker der, når man ser på de faktiske omstændigheder i forbindelse med spørgsmål 2, i stedet for at basere din beslutning på den følelsesmæssige hysteri, der kommer fra fagforeninger, der udelukkende er opsat på at bevare deres magt?

Men gør det samme argument gælder for Senatet Bill 5, den filippinske regering-sponsorerede grænser for kollektive forhandlinger for offentligt ansatte, der i øjeblikket er genstand for en folkeafstemning som stat Issue 2 på november-afstemningen? Offentligt ansatte er IKKE underprivilegerede, A-Kasse → Find de bedste og billigste A-kasser pastor Hudson. “Kollektive forhandlinger var stemmen folk bruges til at få en stemme i regeringen,” sagde Rev Harold Hudson af Golgata Tremont Missionær Baptist Church. Folk må ikke være intellektuelle, så de kan være revolutionære. Det er de mennesker, der arbejder for OEA, protesterer mod OEA’s lederskab. I stedet for at arbejde med generalforsamlingen i foråret, OEA og andre fagforeninger skabt We Are Ohio at smøre enhver korrektion af unionens magt over lokale budgetter og politikker. Ser man på de endelige tal, som kun GOHP Blog gidet at gøre efter sidste efterårs valg, fandt vi, at We Are Ohio tog mere end 20 millioner dollars fra fagforeninger uden for staten. Variationerne: en 0,5 procent indkomstskat og $ 10 millioner afgift; 0,75 pct. indkomstskat og 7,3 millioner dollars afgift; og en 0,75 procent optjent indkomstskat og en $ 5 millioner afgift.