Penge og finans

Hvad er de forskellige typer af personlige lån?

Lån gives til personlig brug for køb som konsolidering af gælden, auto lån eller hjem renovering, og det er det, der gør dem så værdifulde og attraktive. Processen med at få et lån er den samme, uanset om du nærmer dig en bank i egenskab af et hjem realkreditlån eller bede en ven til at låne dig kontanter for en aften i byen. Der er typisk en højere lån-til-værdi ratio på personlige lån end de fleste andre boliglån og billån, dem, der tilbydes almindelige mennesker. Dette forhold varierer mellem långivere, men kan typisk være så højt som 80%-90% af værdien af det aktiv, der garanterer lånet. Hvis du har god kredit og kan vise en stabil indtægtskilde, vil du generelt være i stand til at få et personligt lån fra en bank eller långiver.

Berettiget til et lån af denne type er generelt en temmelig ligetil affære. Du kan forvente at blive bedt om din nuværende indkomst, hvor længe du har været på din nuværende adresse og muligvis nogle spørgsmål om din kredit historie. Når du ansøger om et lån af denne type, skal du sørge for at præsentere din omfattende forretningsplan, selvangivelser eller dokumentation, der afspejler mængden af pengestrøm, som din “virksomhed” nyder godt af. Disse oplysninger giver banken en fornemmelse af din bæredygtighed, som ikke kun giver dig kontanter, men også fremtidige finansielle operationer og en tillid til at bakke dig op med dit kviklån.

Du kan generelt afskrive de fleste af renterne på personlige lån, så længe du betaler lånet tilbage og ikke bor over dine midler. Tilbagebetalingsbetingelserne varierer mellem långivere og banker, og standardafdragsperioderne løber alt fra et til femogtyve år. De fleste personlige lån er kun betalt tilbage, når du enten lukke lånet eller refinansiere på en eller anden måde, såsom at ændre lånet fra fast til en variabel rente. Hvis du har råd til at tilbagebetale gebyrer og renter på et personligt lån, før renten er ved at opbygge på princippet balance, gør det math og se, om et lån af denne type er det rigtige for dig.

Der er en anden type personligt lån, som du kan få uden at skulle have en co-signor eller præsentere en anden sikkerhed. Det kaldes et god trosestimat og er en mulighed for dem uden kredithistorik eller meget dårlig kredit. Dette er en mulighed, fordi det giver dig mulighed for at få godkendt hurtigt for en kortfristet lån af denne type med en høj rente. Selv om renten vil være højere end et lån garanteret af sikkerhedsstillelse, kan denne hurtige periode lån hjælpe dig med at indhente regninger. Hvis du tilbagebetale et tando lån på denne måde, vil du have princippet balance som en saldo på lånet, når det forfalder, og du vil være bedre stillet for det. Forskellen mellem et garanteret lån af denne type og en tilbagebetalingsperiode af denne type er, at du ikke risikerer at miste din sikkerhed, hvis du tilfældigvis bliver bagud i dine betalinger eller ikke kan foretage betalinger, fordi din indkomst ikke længere er der, eller det kan ikke være der.

En vis grad af risiko er indbygget i disse typer af lån, men de har en anden stor fordel: enkel, hurtig godkendelse. Ingen sikkerhedsstillelse, ingen bekymringer om lidt slagkraft eller penge på en bankkonto, og ingen returkommission (Centillion dollar bank bailouts til side). Uanset hvilken type garanteret lån, du vælger, gå den ekstra mil, og det vil betale sig i det lange løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.