Diverse

Vs forretningsmulighed bygning jagter

En business builder forestiller sig, hvad de ønsker deres forretning til at blive. Visionen med tiden bliver en plan baseret på analyse af personlige og konkurrence styrker og svaghed, markedsplads og strategier på måder og midler til at materialisere visionen.

Mulighed for jagter er en invitation til under opnå fordi bruges tid på udkig efter og afprøve de bedste tilbud på den hotteste trend i stedet for at opbygge forretning med strategi fokuserer på produktlinje kongruent med personlige værdier, vækst i virksomheden, og den kunde base der driver den. Mens alle disse egenskaber kan være til stede i enhver lejlighed, være analyse af hvordan din tid og penge konverterer til afkast på investering (ROI) ikke klart.

Med ingen andre test, men om det kan gøre nogle penge så hurtigt som muligt, jage opportunister undvigende få rig hurtig nem kampagner. Selvom salg og netværksopbygning matrix er vigtige er forretningsaktiver, hvad opportunister tendens til at overse grundlæggende langsigtede strategiske planer.

I stedet for at jagte muligheder, business bygherrer har tendens til at analysere og udvikle dem. Business bygning på eller off internettet kræver en bred vifte af færdigheder, der skal udvikles for alle specialiserede men indbringende segment af et marked eller niche. Et væsentligste forskel mellem erhvervs-byggeri og mulighed for jagter er derfor, hvordan gearing er brugt.

Mulighed for asylansøgere har tendens til at vælge tilbud, der synes at være gør-stand fra deres personlige indsats som en del af et team eller netværk af datterselskaber, hvilket rejser spørgsmålet, der udnytter hvem? Omvendt, business builder tendens til at vælge kun produkt og service muligheder, der understøtter en skalerbar business hvor personlige tid og ROI kan være gearede til profit.

Netværk eller matrix markedsføring er gearet til at ud-opgave arbejde op og ned strækningerne i netværket. Mens dette helt sikkert genererer en strøm af penge for varer og tjenesteydelser, kan nogen reelle eller opfattede langsigtet fordel at deltagerne være betydeligt mindre end forventet.

I teorien tvinger ROI mange mulighed for asylansøgere at gøre de samme ting som alle andre. I praksis ender de forsøger at gøre det længere, hurtigere og smartere end alle andre med en Nettoresultatet af aftagende afkast eller lavere Investeringsafkast og deres forventninger bristede af tilsyneladende under præstation.

På den anden side business bygherrer ud kilde i stedet for ud opgave at ganske enkelt fortsætte med at tilføje værdi til deres tid i stedet for at have det faste eller faldt med matrix grænser. Den målbare forskel mellem outsourcing og ud-tasking er om din tid producerer en stigning eller fald af dit investeringsafkast. Webstedet h4h.biz blev sat op til at lære business bygning ved at inddrage deltagerne som medforfattere i ebook projekter.

I teorien bør ROI producere en win-win-resultat. Desværre i praksis adskiller sig oftere for mulighed for chasers end business bygherrer. Mulighed for at vælge og erhvervs-byggeri er begge vigtige aktiviteter, men ene uden det andet er som en bil uden gas, en dejlig tur, men ikke gå meget langt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.