Håndværk

Parket trægulve installationstrin

Når du får hænge af æglæggende er parketgulv, det en brise. Den bedste ting at gøre er at begynde ved at lægge ud design eller mønster du ønsker på dit gulv til Sørg for at du har det rigtige. Gøre dette, før du lægger det permanent, det er ikke nemt at komme tilbage op, når det er nede.

Det er nemt at lave en fejl mens æglæggende et parketgulv, så det er bedst at købe omkring 5 procent mere træ, end du tror, du bliver nødt til at dække ulykker. Det er bedre at købe ekstra op foran, så du ikke behøver at stoppe midt terrassebrædder fyr i du installationen til at køre til et par stykker. Det er godt at have lidt ekstra alligevel fordi som tiden går på du skal bruge den til at reparere eventuelle skader som dit gulv opretholder gennem regelmæssige slid og ælde.

De fleste af værelserne er ikke helt firkantet og ofte går ikke i lige linjer. Når æglæggende et parketgulv er det bedst at starte fra midten af rummet og arbejde din vej ud derfra til væggene. Dette er meget forskellige fra traditionelle plank trægulve installation men så er der formentlig en af de grunde, du ønsker parketgulv til dit hjem. Ved at starte fra rummets center du garantere, at uregelmæssigheder i rummet bliver kun vist af gulvet i hjørner og mod væggene. Disse er de mindste mærkbar i ethvert rum.

For underligt proportioneret og ældre boliger er parketgulve bedst at lægge. Det skjuler uregelmæssigheder meget bedre end almindeligt trægulve og tilbyder en kreativ person et unikt design til deres hjem uden at skulle betale for brugerdefinerede træ. Det er også meget holdbare, så familier vil være i stand til at nyde i mange år efter installationen er fuldført.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.