shopping

Nu kan du endelig få råd til nyt tag med Singles Day

En af de allervigtigste – og sårbare – dele af et hus er som bekendt taget. Et godt tag holder først og fremmest elementerne på afstand, og kan desuden også være med til at spare adskillige tusind kroner på den årlige varmeregning. Hvis du er ejer af et ældre hus, så vil det oftest medføre en markant økonomisk fordel, at skifte dit gamle tag ud med et nyt.  Uheldigvis er et nyt tag jo ikke ligefrem en billig affære, men der findes dog måder, hvorpå du kan spare en hel del kroner på tagregningen. Læs videre her.

Trænger mit tag til at blive udskiftet?                  

Spørgsmålet der nu sikkert ligger på dine læber vil nu nok være, hvornår det er tid til at skifte dit tag ud. Den eneste måde at finde ud af dette på vil være, at give dit tag et grundigt tjek. Hvis du under tjekket f.eks. opdager lækager eller mange ødelagte teglsten, så vil dette være et tydeligt tegn på, at det er på tide at skifte taget ud.

Prisen på et nyt tag varierer

Når du først har besluttet dig for at skifte dit tag ud, så står du nu overfor et vigtigt valg; nemlig hvilken type tag, der passer bedst til både hus og pengepung. Hvis du tager et hurtigt kig hos byggemarkederne, så vil du hurtigt opdage at der findes adskillige slags materialer du kan lægge oven på huset. Der findes dog helt klart nogle tagtyper, der er mere populære end andre, og vil sandsynligvis også høre til den tagtype du vil vælge. De mest populære tagtyper herhjemme omfatter:

  • Ståltag er billigst
  • Betonteglstag er lidt dyrere
  • Tegltag er den dyreste løsning

Hvilket tag er så mit tag?

Idet et nyt tag er en større investering, så skal man som tommelfingerregel først og fremmest vælge tag efter pengepung. Selv det billige ståltag vil faktisk nemlig kunne holde i rigtig mange år, selvom de to andre typer ofte vil være at foretrække, hvis man ellers har råd til det.

Singles Day – ikke kun elektronik og modetøj

Din bekymring om at få råd til dit nye tag er nu blevet meget lettere. Dette skyldes kort sagt den kinesiske handelsdag Singles Day, der afholdes herhjemme (og i øvrigt i resten af verden) den 11. november. Siden dens lancering herhjemme i 2017 er der nu en lang række af landets allerstørste butikskæder, der tilbyder udvalgte produkter til stærkt reducerede priser.

I denne sammenhæng vil du sikkert være interesseret i at vide, at der også er mange byggekæder, der også er med i Single Days klubben; og dette kan i bedste fald betyde en besparelse på adskillige tusind kroner på materialer til dit nye tag. Så hvis du kan vente lidt med at skifte taget indtil Singles Day, så anbefales dette på det kraftigste.

Der er jo i sidste ende ikke noget værre end at brænde penge af, når det strengt taget ikke er nødvendigt.