Diverse

Hvordan du pris dit emne korrekt på Ebay

Mange nye ebay-sælgere falder ofte i fælden og prissætning. Enten de pris deres varer alt for høje til at være usælgelig eller de pris det for lavt til at gøre nogen fortjeneste.

Nogle grundlæggende oplysninger om ebay prissætning. EBay har tre priser, der kan indstilles til en auktion.

Prisen “Køb det nu”

Tillad tilbudsgivere til at købe varen til en fast pris umiddelbart uden at afvente auktion til ende. Effektivt, betyder det også, auktionen vil ende, når det har en tilbudsgiver. Den eneste undtagelse vil være i hollandsk auktioner.

Start bud pris

Enhver auktion vil kræve en start bud pris. Dette er prisen angives som auktionarius, når han/hun først viser auktionen.

Mindsteprisen

Dette er forud fastsat prisen fastsat auktionarius. Bud skal overstige eller lig med mindsteprisen, før det vil blive solgt. Auktion slutter med mindsteprisen ikke opfyldes, vil varen ikke solgt.

Både “Køb nu” og mindsteprisen er valgfri på ebay.

Det er vigtigt, at din start bud pris være sat lavt at tiltrække tilbudsgivere til din auktion. Mit råd ville være at sætte den start bud som $0,99 eller lavere. Som en tommelfingerregel, aldrig sat højere end $50.

Hvad skal du gøre derefter, hvis du ikke kan sælge en vare under en bestemt pris? Svaret er at sætte en mindstepris. På den måde, du behøver ikke at bekymre sig om at sælge en vare under din fortjeneste.

Også, vil det ikke påvirke din feedback rating.

En anden potentiel prissætning spørgsmål på ebay shipping. De fleste uoverensstemmelser mellem købere og sælgere opstår på grund af portoen.

Mit råd ville være ikke at overprisen på shipping da de fleste købere tage forsendelses omkostninger i betragtning, når man ser på en auktion. Også det er relativt let for købere til at bestemme fragtpris siden ebay og de fleste shipping tjenester såsom USPS og fedex give en.

Det er fair for sælgere til at opkræve en lille ekspeditionsgebyrer, da det tager arbejde til at pakke varen og også Porto gebyrer. De fleste købere vil forstå, men hvis det er muligt, forsøge at fjerne håndteringsomkostninger undtagen for store og tunge emner.

Det er også vigtigt at først finde ud af den gennemsnitlige salgspris for din vare før selv notering det på ebay. Dette vil fortælle dig den igangsætning kursen du skal liste og hvor meget er det sluttede bud.

Den mest enkle måde er at gennemse historie af den vare, du planlægger at liste på ebay. Du kan få en fornemmelse for hvor meget din vare er værd og selv bestemme den start bud ved at gennemse andre sælgere elementer.

Tagged ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.