Diverse

Find store poster til en lav pris ved at gå til værftet og Garage salg

Man siger, at en mands trash er en anden mands skat er et, som vi alle finder for at være meget sandt på én gang eller andet. Mange folk rydde deres uønskede elementer og derefter har en gård eller garage salg. Dette er et fantastisk sted at finde elementer, du ønsker og har brug for til tilbudspriser.

Hvis du ikke kan lide prisen på en given vare på disse salg kan du bede dem om at sænke den. Forhandlingerne om salgsprisen er en fælles praksis for værftet og garage salg. Sælgeren bør ikke være villige til at sænke den pris, du kan altid bede dem om at tage ned dit telefonnummer og ringe til dig hvis varen ikke salg til den pris, de ønsker. Du vil finde de fleste mennesker er villige til at sænke prisen snarere end risiko vare skulle transporteres tilbage inde eller lagret, hvis det ikke salg i slutningen af dagen.

Når det kommer til værftet og garage salg, vil du finde, du har den bedste lykke, hvis du starter tidligt om morgenen. Tage sig tid til at læse igennem annoncer i lokalavisen. Det kan være sjovt at kortlægge vores en rute af værftet og garage salg du ønsker at ramme med en ven eller endda som en måde at tilbringe noget tid med dig selv. Denne strategi vil forhindre dig i konstant tilbage sporing.

De elementer, du vil finde på en gård eller garage salg varierer, men nogle fælles elementer omfatter tøj, møbler, babyudstyr, køkken vare, kunst, værktøj, legetøj, cykler og endda køretøjer. Hvis du er på udkig efter noget i særdeleshed derefter søge ud annoncer, der har disse specifikke elementer.

Da babyer vokser fra tøj og genstande som bilsæder og basinets hurtigt er de ofte i fin form. Karriere tøj er meget dyrt og du kan finde et vidunderligt udvalg af kvalitet arbejdstøj for både mænd og kvinder på værftet og garage salg. Jeg har stødt på damer business-suiter, der stadig havde tags på dem! Den negative side at købe tøj på værftet og garage salg er, at du ikke prøve dem først for at sikre de passer. Men jeg regnede med hvis jeg picking up en $60 nederdel og blazer sæt for $2,50 vil jeg tage mine chancer!

Hvis du er på udkig efter møbler så målrette annoncer, der beskriver og ejendom salg eller en bevægende salg. I de fleste tilfælde vil de forsøge at sælge alt, hvad de kan for at forhindre, at skulle pakke det og flytte det med dem eller betale for at anbringe det på lager. Du kan generelt selv få dem til at hjælpe dig med indlæsning af de varer, du køber eller aflevere dem hvis du kan forhandle de rigtige tilbud. I de fleste tilfælde hvis du betaler for en vare vil sælgeren være glad for at indrømme jer hen til komme tilbage senere at afhente det, hvis du har brug for.

Beklædning, husholdningsartikler, smykker og babyudstyr er ofte dyre jer bekoste dem udsalgspris. Du kan få en stor lejlighedskøb, hvis du tidligt op og gå til værftet og garage salg. Sørg for du hovedet ud tidligt og du har enkelt regninger, og masser af forandring. Gå derefter har solen søger de varer du er efter. Hvis du er ligesom mig, vil der være masser, der fanger dit øje, at du beslutter dig bare fordi du ikke kan passere op den store pris for den.

Tagged , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.