mobilabonnement

Det kan du give din teenager i fødselsdagsgave

Det kan virke som, at din teenager lever i en hel anden verden, og derfor kan det blive ekstra besværligt, når der skal købes fødselsdagsgave. Teenagere er nogle af de mest kræsne væsner, og de ved lige præcis, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide. Derfor kan det virke fristende at give kontanter, men medmindre din teenager specifikt har ønsket sig det, er du nok nødt til at tænke lidt mere kreativt.

Det er selvfølgelig foretrukket, at din teenager laver en ønskeseddel, men det er langt fra altid, de får det gjort. Læs videre, og bliv inspireret til, hvad du skal give din teenager i fødselsdagsgave.

Fritidsinteresser

Din teenager har sandsynligvis en hobby eller to, og det kan du bestemt udnytte, når det kommer til gavekøb. Er han/hun kreativ, kan du for eksempel købe nogle gode pensler eller en fodbold til sportsnørden. Det viser også dit barn, at du kender ham/hende og faktisk er mere opmærksom, end hvad de nok går og tror.

Okay med et gavekort

Er du på bar bund, er det helt i orden med et gavekort til en butik, du ved, din teenager er glad for. Men prøv i stedet at være lidt kreativ på en anden måde. Du kan for eksempel lave en gavekurv. Her kan du lægge gavekortet samt en masse snacks og andre små gaver.

Alt det teknologiske

Der er mange ting, du kan overveje. Er din teenager glad for at game, er det en god idé at finde noget udstyr hertil. Er du klar på at investere i en lidt dyrere gave, kan du også købe din teenager en ny mobil og et tilhørende mobilabonnement. Her kan du læse mere.

Som du ved, elsker teenagere deres skærme og teknologi. Derfor er det oplagt at finde noget indenfor denne kategori. Bare vær sikker på, at du køber det rigtige, for det kan nemt gå galt. Spørg eventuelt din teenagers venner, hvad du bør købe.